Suomi
Gamereactor
uutiset
Baldur's Gate III

Larianin seuraava peli Baldur's Gate III:n jälkeen rikkoo paljon rajoja

Larianin toimitusjohtaja Swen Vincke sanoi, että CRPG:n menestys antaa heille paljon luottamusta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Baldur's Gate III on vuoden 2023 mammuttijulkaisu. Se on jo pyyhkäissyt Golden Joystick -palkinnot taskuunsa ja ensi kuussa sen odotetaan saapuvan kotiin muutaman uuden palkinnon kanssa myös The Game Awards -tapahtumasta. Larian Studiosin toimitusjohtaja ja pelin ohjaaja Swen Vincke puhuivat äskettäin Twitter/X:ssä kehittäjän seuraavasta projektista kuultuaan The Game Awards -ehdokkuuksista.

"This is a real honor," Vincke writes. "Especially in a year with so many releases. Seeing our little "niche rpg" make such waves is very motivating. I wish I could tell you about our next big game but this is really encouraging us to ensure it pushes many boundaries. I'm very excited about it."

Tiedämme jo, että Larianin seuraava peli ei ole yhtä massiivinen kuin Baldur's Gate III, mutta se ei tarkoita, etteikö siitä voisi ottaa opiksi. Pelaajien valinta on iso syy siihen, miksi Baldur's Gate III toimii niin hyvin, ja toivottavasti tämä heijastuu myös studion seuraavaan tekemiseen. Myös vahva hahmokirjoitus ja suuri taistelumanööverivalikoima tekivät pelistä suuren hitin, ja näiden pohjalta voidaan helposti ammentaa materiaalia ilman valtavaa mittakaavaa.

Baldur's Gate III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peliScore

Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peli

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Pikkuvioistaan huolimatta Baldur's Gate III on upea peli, mikäli kestää konsoliversion paikoittaisen hitauden ja lievät bugit. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä on vuoropohjaisuutensa myötä aivan erilainen julkaisu kuin noin 19 vuoden takainen edeltäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä