Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Lawbreakers

Lawbreakers-julkaisija sai tuhdit sakot loot-laatikoiden vuoksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Korean Consumer Agency (eli ilmeisesti Etelä-Korean kuluttajavirasto) on antanut tuhdit sakot kaikkiaan kolmelle paikalliselle peliyhtiölle. Syynä on asiakkaiden huijaaminen loot-laatikoiden avulla. Yksi sakotettu firma on Nexon, joka muistetaan Boss Key Productionsin Lawbreakers-pelin julkaisijana.

Korean Consumer Agency toteaa lausunnossaan Nexonin laiminlyöneen asianmukaisen tiedottamisen koskien todennäköisyyttä saada hyvää tavaraa loot-laatikoista, ja sakkoa tuli maksettavaksi 900 000 dollaria.

Peliteollisuuden into loot-laatikoita kohtaan näyttää olevan hiljakseen hiipumassa vuoden 2018 edistyessä. Vuosi 2017 kun oli joidenkin mukaan suorastaan loot-laatikon vuosi.

Onko loot-laatikon lähtölaskenta alkanut? Kommentoi alla.

Lawbreakers
Lawbreakers

Kiitokset Kotakulle

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Lawbreakers muuttuu free-to-play-peliksi

Lawbreakers muuttuu free-to-play-peliksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Boss Key Productionsin katastrofaalisesti flopannut Lawbreakers kaatoi lopulta koko firman. Peli muuttuu tällä viikolla free-to-play-peliksi, mutta yksi asia on syytä...Ladataan seuraavaa sisältöä