Suomi
Gamereactor
uutiset
Left 4 Dead

Left 4 Deadissä uhrauksen aika

The Sacrifice ykkös- ja kakkososaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Valve kertoo, että alkujaan vain ensimmäiseen Left 4 Deadiin tarkoitettu The Sacrifice -lisäosa julkaistaan myös pelin jatko-osaan. Lisäosa pohjustaa kakkososan aiempaa The Passing -lisäriä toimien siltana osien välillä.

The Sacrificen pääosassa ovat ensimmäisen osan sankarit, jotka koettavat selviytyä halki kolmen laajan kentän. Lopussa yksi selviytyjä päätyy zombien pataan. Kuka - se riippuu pelaajasta.

Left 4 Dead 2:ssa uutta kampanjaa pelaavat saavat kaikki pelin uudet zombit ja aseet. Lisäksi alkuperäisestä pelistä kaapataan myös suosittu No Mercy -kampanja kakkososan fanien pelattavaksi.

Lisäykset ovat PC:llä ja Macilla ilmaisia, mutta Xbox 360:lla niistä peritään seitsemisen euroa. The Sacrifice julkaistaan sarjan molempiin osiin 5. lokakuuta.

Left 4 Dead

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Left 4 DeadScore

Left 4 Dead

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Armottoman verenhimoisten zombien takaa-ajamana yksinäinen ei selviydy, mutta onneksi Left 4 Deadia voi pelata kavereiden kanssa. Muuten peli olisikin vaisu.

0
Portalin käsikirjoittaja lähti Valvelta

Portalin käsikirjoittaja lähti Valvelta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Erik Wolpawin kynästä ovat lähtöisin sellaiset pelit kuin Half-Life, Portal ja Left 4 Dead. Valven Marc Laidlaw ilmoitti Twitterissä Wolpawin lähteneen Valvelta. Uutinen...Ladataan seuraavaa sisältöä