Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 3

Legacy Battlefield -pelien verkkopalvelut suljetaan marraskuussa

Onneksi tämä ei vaikuta PC-pelaajiin, mutta konsolipelaajille tämä on isku vasten kasvoja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield 3- ja Battlefield 4 -julkaisut nähdään usein kahtena Battlefield-sarjan parhaista peleistä. Niiden huippuvuosina käytiin paljon enemmän keskustelua siitä, kumpi räiskintäpeli oli parempi: Call of Duty vai Battlefield? Olin jonkin aikaa ylpeä jälkimmäisen leirin puolustaja tuhoutuvine ympäristöineen ja massiivisine taisteluineen.

Kaikkien vuosien jälkeen keskustelu aiheesta on hiipunut, mutta ihmiset rakastavat edelleen näitä vanhoja pelejä. Tästä huolimatta Electronic Arts ilmoitti äskettäin Battlefield Comms -palvelun kautta, että Battlefield 3:n, 4:n ja spin-off -julkaisu Battlefield: Hardlinen verkkopalvelut suljetaan 7. marraskuuta alkaen. Et voi ostaa näitä pelejä Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle enää 31. heinäkuuta alkaen.

On kuitenkin tärkeää mainita, että pelit ja niiden online-palvelut ovat edelleen saatavilla PC:lle, mutta konsolilla operoivien on lähitulevaisuudessa joko etsittävä uutta pelattavaa tai yksinkertaisesti luovuttava niistä kokonaan.

Battlefield 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Battlefield 3: Armored KillScore

Battlefield 3: Armored Kill

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Sisätiloihin keskittyneen Close Quartersin vastapainoksi BF3 sai Armored Kill -lisäosan, joka avartaa nettisodan mittakaavaa.

70 prosentin alennuksia Originista

70 prosentin alennuksia Originista

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kesä on alennusten aikaa, ja tällä kertaa Origin haluaa varmistaa, etteivät pelaajat pääse pahemmin altistumaan auringonvalolle lomiensa aikana.

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Playstation Plus -jäsenille maksuttomien pelien kirjasto päivittyy heinäkuussa rankalla kädellä. Tulossa ovat mm. Battlefield 3 ja Saints Row: The Third.Ladataan seuraavaa sisältöä