Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars: Skywalker Saga saa valikoiman uusia hahmoja lisäsisältöpaketteina

Muutamat hahmot ovat saatavilla päivityksen saapuessa, muut julkaistaan myöhemmin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lego Star Wars: The Skywalker Saga saa lisäsisältöpakettien mukana uusia hahmoja. Päivityksen on määrä saapua 5. huhtikuuta. Valikoimaan kuuluu hahmoja myös pääjuonta seuraavan yhdeksän Star Wars -elokuvan ulkopuolelta. Halukkaat voivat ostaa lisäsisältöpaketit joko yksittäin tai kaikki neljä yhdellä kertaa. Mukana ovat seuraavat hahmot:

The Mandalorianin ensimmäiseltä kaudelta pelattavia hahmoja ovat Mando, Greef Karga, Cara Dune, IG-11 ja Kuiil. Mukana on myös Grogu ei-pelattavana hahmona.

Han Solo -paketti sisältää seuraavat nimet: nuori Han Solo, nuori Chewbacca, nuori Lando Calrissian, Oj'ra, Tobias Beckett ja Enfys Nest.

Klassisten hahmojen lisäsisältöpakettiin kuuluvat muun muassa Luke Skywalker, prinsessa Leia, Han Solo, Darth Vader ja Lando Carlissian.

Trooper-pakettiin sisältyy nimensä mukaisesti trooper-hahmoja. Näitä ovat Death Trooper, Incinetar Trooper, Range Trooper, Imperial Shore Trooper ja Mimban Stormtrooper.

Tulossa on myös muita lisäsisältöpaketteja, jotka julkaistaan 19. huhtikuuta sekä 4. toukokuuta. Näissä on mukana The Rogue Onen ja Mandalorianin 2. tuotantokauden hahmoja.

TT Games kertoi myös ennakkotilaajien eduista: digitilaajat saavat käyttöönsä klassisen Obi-Wan Kenobin ja fyysisen deluxe-version ostajia ilahdutetaan Luke Skywalkerin maitopartaviiksisellä hahmolla.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga
Lego Star Wars: The Skywalker SagaLego Star Wars: The Skywalker Saga
Lego Star Wars: The Skywalker SagaLego Star Wars: The Skywalker Saga

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Löydä kuvasta Darth Vader

Löydä kuvasta Darth Vader

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Eilen 4. toukokuuta vietettiin Star Wars -päivää, ja sitähän sitten juhlittiin tavalla ja toisella niin mittavasti, että uutisia riittää useammallekin päivälle. Nyt Lego...Ladataan seuraavaa sisältöä