Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Meat Boy

Limited Run Gamesia syytetään rikkinäisten ja poltettujen CD-levyjen myymisestä tuntuvaan hintaan

Kova juttu, jos paikkansa pitää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Limited Run Games on tullut tunnetuksi firmana, joka julkaisee fyysisiä versioita peleistä, jotka muuten olisivat jääneet ainoastaan digitaalisiksi latauksiksi. Maine on kuitenkin saanut kolauksen. Viime vuonna työntekijä Kara Lynne sai näyttävät potkut, sillä hän seurasi Twitterissä eli X-palvelussa konservatiivisia käyttäjiä, ja hehkutti vielä tuolloin julkaisuaan odottavaa Hogwarts Legacya.

Uuden tarinan mukaan Limited Run Games olisi myynyt poltettuja CD-levyjä (CD-R) ihan aitojen ja uusien sijasta kertomatta asiasta julkisesti. Laskutettu hinta on kuitenkin ollut aina täyttä tavaraa.

Tässä tapauksessa kysymys on 3DO-peleistä, ja Redditissä on huomattu, että useita poltettuja CD-levyjä on myyty täyteen hintaan. Ja mikä pahinta, näitä täydellä hinnalla myytyjä pelejä ei voi edes käyttää 3DO-laitteessa. Aiemmissakin Limited Run Gamesin tuotteissa olisi ollut vastaavia toimintaongelmia.

Limited Run Games ei ole kommentoinut asiaa.

Super Meat Boy

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Super Meat BoyScore

Super Meat Boy

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Superlihapoika on pelkästä lihasmassasta kasattu sankari, jonka sydänkäpynen on Laastarityttö. Mutta paha Tohtori Sikiö kaappaa Laastaritytön ja lähtee haneen! Lihapojan on tietysti pelastettava mielitiettynsä, vaikka tie kävisikin yli villien pudotusten, läpi lasersäteiden täyttämien käytävien ja ohi singahtelevien sirkkelinterien.Ladataan seuraavaa sisältöä