Suomi
Gamereactor
uutiset
Brütal Legend

Lisää brutaalia menoa

Brütal Legend saa ensi viikolla lisäkarttoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tim Schaferin erinomainen seikkailupeli Brütal Legend sekoittaa pakkaan myös strategiaosuuksia. Pelin moninpeli koostuu yksinomaan näistä RTS-otteluista, joissa eri heviarmeijat pistävät parastaan nolatakseen toisen rockuskottavuuden. Ensi viikolla riemua riittää pidempään.
Tuloillaan oleva Tears of the Hextadon -karttapaketti sisältää kaksi kenttää. Circle of Tearsissa inhat vesistöt halkovat ympyränmuotoista joutomaata, ja pelaajien on etsittävä keinot ylittää kuohuvat kosket päästäkseen kilpailijoidensa kurkkuihin kiinni. Death's Fjordissa pelaajat löytävät itsensä jäisestä vuoristosolasta. Alla olevassa laaksossa on runsaasti kirkuvia faneja, joita keräävä on helppo saalis vihollisen joukoille.
Karttapaketti maksaa neljä euroa -- PSN:n Hextadon muuttuu ilmaiseksi kahta viikkoa myöhemmin, kun taas XBLA:n Hextadon pysyy neljän euron ostoksena ajasta iäisyyteen.
Tears of the Hextadonin hankkiva saa karttojen lisäksi myös uuden kirveen, Blade of Ormagödenin.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Brütal LegendScore

Brütal Legend

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Tim Schafer, Jack Black ja soundtrack, jota metallijumalatkin kunnioittavat. Eddie Riggsin matka myyttisessä metallimaailmassa on hevifanille kuin joulu lokakuussa.

0
Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Double Finen strateginen heavy metal -peli Brütal Legend julkaistiin vuonna 2009. Arviot olivat hyviä, mutta peli ei myynyt hyvin. Jatko-osaa on odoteltu, mutta ainakaan...Ladataan seuraavaa sisältöä