Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis Warhead

Lisää Crysis Warheadistä

Uusi näkökulma Crysisin tarinaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eilen otsikoihin nousseesta Crysis Warheadistä on saatu tarkempaa tietoa. Kyseessä ei ole varsinainen jatko-osa alkuperäiselle Crysisille, vaan eri henkilön näkökulmasta kuvattu rinnakkaiskertomus samoista tapahtumista. Päähahmona nähdään nanopukuun pukeutuva kersantti Sykes, lempinimeltään Psycho, joka tavattiin sivuhahmona Crysisissä. Psychon tarina vie pelaajan toiselle puolelle Crysisin saarta, jossa elämä on entistä rajumpaa. Vaaroja kompensoidaan aiempaa tuhovoimaisemmalla asearsenaalilla ja monipuolisemmalla ajoneuvovalikoimalla. Uutta on luvassa myös moninpelin puolelle, mutta siitä aiotaan kertoa lisää kesän aikana. Crysis Warheadin on määrä ilmestyä syksyllä yksinomaan pc:lle.

Crysis Warhead

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Crysis WarheadScore

Crysis Warhead

ARVIO. Kirjoittaja Jaakko Maaniemi

Viime vuoden isoin räiskintäpeli on tämän vuoden mukava pikkuräiskintä. Crysis Warhead on lyhyt, mutta myös halpa.Ladataan seuraavaa sisältöä