Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Little Big Planet

Lisää luovuutta LittleBigPlanetiin

Lisää luomistyökaluja pelaajille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tulevat LittleBigPlanet -latausket tulevat myös laajentamaan pelin luomistyökalujen valikomaa, kertoo Media Moleculen perustajiin kuuluva Mark Healy. Mies ei suostunut vahvistamaan muuta, kuin että tarkoitti nimenomaan pelimekaanisia ominaisuuksia - mutta tarkoitus on kuulemma tehdä pelistä "pikemminkin monipuolinen luomistyökalu".
Tähän asti askartelutasoloikkaan on julkaistu pääasiassa uusia kenttiä sekä asuja, tarroja ja muuta sälää. Nähtäväksi jää, millaista uutta toiminnallisuutta Healy tarkoittaa.

Little Big Planet

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Little Big PlanetScore

Little Big Planet

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Media Moleculen tasohyppelypeli valloittaa konstailemattomalla asenteellaan ja täydellisellä luomisen vapaudellaan. Pelaajasta tehdään tasosuunnittelija tai jopa pelinkehittäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä