Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
City of Heroes

Lisää supernatseja City of Heroesiin

Lisäksi parannuksia tehtäväeditoriin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Supersankari-MMO City of Heroes päivittyy taas. Issue 15: Anniversary lisää uuden Task Force -tehtäväketjun sekä perinteisesti kasvattaa pelin mittavan supersankarieditorin asuvalikoimaa parilla uudella teemalla sekä uusilla kasvovaihtoehdoilla.

Uusi Task Force aukeaa sekä sankari- että roistopelaajille, ja keskittyy pelin suosituimman vihollisryhmän, supernatsiryhmä Fifth Columnin ympärille. Kymmenen tehtävän pituinen ketju päästää pelaajat paljastamaan pitkään hiljaiseloa viettäneen vihollisen salaisuudet.

Huomiota saa myös viime päivityksessä julkaistu Mission Architect työkalu, joka on jo joitan kuukausia antanut pelaajien luoda peliin omia tehtäväketjujaan. Anniversary virtaviivaistaa omien tehtävien kehitystä ja testaamista, mutta myös tehostaa hakutyökaluja, joilla muiden luomien tehtävien seasta löytää haluamansa.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä