Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 3

Lisätietoa BF3: Aftermathista

Scavenger-moodi nimensä mukainen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield 3:n tulevasta Aftermath-lisäosasta on tullut julki hieman uutta tietoa. Lisäosahan sijoittuu yksinpelikampanjan maanjäristyksen runtelemaan maailmaan ja tarjoaa neljä uutta kenttää.

Mukana on myös uusi Scavenger-moninpelimoodi, jossa pelaajat aloittavat erät aina kenttien laidoilta kädessään vain pistooli ja kranaatti.

Ideana on löytää raunioista tehokkaampia aseita. Aseet on jaettu kolmeen eri tasoon, joista tehokkaimmat on sijoitettu "kuumiin pisteisiin", kun taas hieman heikompia voi löytää turvallisemmilta laita-alueilta.

Selviytymiskamppailu näkyy myös visuaalisesti. Kentät ovat raunioina, niissä on runsaasti korkeuseroja ja ensi kertaa lisäosa saa omat hahmomallinsa. Hahmot ovat haavoittuneita ja ruhjeilla. Samankaltaista henkeä on haettu myös ajoneuvoihin.

Aftermath julkaistaan marras-joulukuun taitteessa Premium-pelaajille ja myöhemmin joulukuussa muille. Ohessa lisäosan julkistustraileri viime viikolta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Battlefield 3: Armored KillScore

Battlefield 3: Armored Kill

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Sisätiloihin keskittyneen Close Quartersin vastapainoksi BF3 sai Armored Kill -lisäosan, joka avartaa nettisodan mittakaavaa.

8
70 prosentin alennuksia Originista

70 prosentin alennuksia Originista

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kesä on alennusten aikaa, ja tällä kertaa Origin haluaa varmistaa, etteivät pelaajat pääse pahemmin altistumaan auringonvalolle lomiensa aikana.

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Playstation Plus -jäsenille maksuttomien pelien kirjasto päivittyy heinäkuussa rankalla kädellä. Tulossa ovat mm. Battlefield 3 ja Saints Row: The Third.Ladataan seuraavaa sisältöä