Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech G303 Shroud Edition

Langaton nimikkohiiri

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Logitech G303 Shroud EditionLogitech G303 Shroud Edition

Puolalais-kanadalainen Michael "Shroud" Grzesiek nousi kuuluisuuteen aikanaan eSports-pelaajana etenkin Counter Strike: Global Offensiven parissa. Sittemmin hän on jatkanut uraansa ennen kaikkea suoratoistamisen puolella, ja tekee nyt yhteistyötä perinteikkään Logitechin kanssa. Tämän yhteistyön tuloksena on syntynyt G303:n hiiren uusi Shroud-nimikkoversio.

Langattoman ja 75-grammaisena kohtuullisen kevyen hiiren ominaisuudet ovat tuttuja muista Logitechin kalliimman pään hiiristä. HERO-sensori kykenee maksimissaan 25 000 DPI:n resoluutioon 1000 hertsin päivitystahdilla. Akunkestoa luvataan peräti 70 tunnin verran, ja lisää latinkia saa USB-väylästä. Firman Lightspeed-teknologia on osoittautunut hyväksi valinnaksi langattomien yhteyksien osalta, eikä pätki tai jätä komentoja välittämättä tilanteesta huolimatta. Nappeja on tutut viisi kappaletta, eikä sen oikeassa kyljessä ole vasenkätisiä varten omia selausnäppäimiä.

Logitech G303 Shroud Edition
Tämä on mainos:

Hiiri itse on hieman erikoisen muotoinen, eikä G303-nimestään huolimatta ole täysi kopio Logitechin vanhasta rotasta. Sen hieman ruudun muotoinen profiili ja voimakkaasti alaosasta sisäänpäin kääntyvät reunat eivät sovi kaikkien näppeihin. Etenkin ensimmäisillä käyttökerroilla peukalo ajautuu omituisen lähelle pikkurilliä hiiren pohjassa, eikä tuntuma osunut testatessa aivan kohdalleen. Kyse on varmasti tottumuskysymyksestä, mutta leveäpohjaisempi hiiri tuntui rasittavan sormia tätä G303-mallia vähemmän. Sen mattapinta on myös varsin liukas. Napit on sijoitettu hyvin ja sekä vasen että oikea namikka naksahtavat erittäin täsmällisen ja napakan oloisesti.

Peleissä G303 Shroud Edition ja sen HERO-sensori toimivat yhtä hyvin kuin Logitechin muutkin kalliimmat mallit. Omasta otetyylistäni ja käden koosta johtuvat ergonomiset ongelmat ovat kuitenkin koko ajan läsnä. Kursorin liike on sinänsä hyvin ennustettavaa ja täsmällistä, joten jos oma koura sopii G303:n ympärille hyvin, päiden klikkailu Battlefieldissa tai sotilaiden komentaminen Age of Empires IV:ssä sujuu takuuvarmasti ilman häiriöitä. Akunkesto on pitänyt kutinsa hyvin testisessioiden aikana, joten rotalle ei tarvitse kiinnittää häntää aivan joka päivä.

Logitech G303 Shroud EditionLogitech G303 Shroud Edition
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Napakat napit, hyvä sensori
-
Ongelmallinen ergonomia, liukas pintamateriaali, kallis
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä