Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech G403 Prodigy Wireless -pelihiiri

Pelihiiri toimistohamsterin vaatteissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Langattomat pelihiiret alkavat viimein olla siinä vaiheessa, että niitä voi jo vakavasti harkita ahkeran harrastajan kouraan. Logitechin G403 Prodigy (jota saa myös langallisena versiona) on aiemmin testattuihin hiiriin verrattuna sekä kevyempi että perinteisemmän näköinen laite.

HQ

Prodigy-sarjasta on kaavailtu helposti lähestyttävää pelaajien laitesarjaa. Aiemmin testattu G213-näppäimistö toteutti tätä ajatusta omalta osaltaan pitäytymällä suurelle yleisölle tutummassa kalvonäppäimistössä mekaanisten nappien sijaan. G403 puolestaan on suunniteltu muistuttamaan normaalimpaa toimistohiirulaista, vaikka sisuskalut vastaavat toisia aggressiivisesti ledivaloin ja kummallisin kulmin koristeltuja verrokkejaan. Itse tykästyin laitteen hillittyyn ulkonäköön. Kokonsa puolesta se on sekä varsin pienikokoinen että kevyt. Harvat napit on sijoitettu luontevasti ja ne ovat riittävän suuria.

Langattomien hiirien sisällä olevan akku pitää yleensä huolen siitä, että laite tuntuu riittävän painavalta. Pakkauksen mukana tulee myös 10 gramman lisäpaino, jota en tosin kokenut tarpeelliseksi. Muovinen hiiri on pinnoitettu liukumista estävällä kuorella, joka tuntui estävän sen käpälästä lipeämisen pitkien pelisessioiden aikana. Varsinaista deluxe-fiilistä kokonaisuus ei silti hengi reippaasta n. 130 euron hintalapustaan huolimatta.

Logitechin mukaan G403:n sisukset jakavat paljon yhteistä korskeamman G900-hiiren kanssa. Optisen sensorin luvataan kirittävän jopa 12 000 DPI:n vauhtiin yhden millisekunnin viiveellä. Testeissä 2,4 GHz:n taajuus tuntui pitävän yhteyden lähettimeen moitteetta. Paranoidimpi voi käyttää hiirtä myös lataukseen käytettävän USB-piuhan kanssa, mutta itse en kokenut sitä tarpeelliseksi. G403 totteli komentojani johdonmukaisesti ja nopeasti. Hetken testailun jälkeen sain asetettua herkkyyden itselleni mukavaan asentoon Logitechin hallintaohjelmiston avulla.

Logitech G403 onkin hieman erikoinen pakkaus. Se on selkeästi kalliin pelihiiren hintainen, mutta näyttää ensisilmäykseltä enemmän toimistohamsterilta kuin Counter Strike -ammattilaisen työkalulta. Se suoriutui peleistä kuitenkin moitteetta, eikä tuntunut häviävän langallisille versioille nopeudessa tai responsiivisuudessa. Jos siis kaipailet hillittyä, mutta funktionaalista ja langatonta pelihiirtä ahkeraankin pelaamiseen eikä hinta ole este, G403:lle kannattaa antaa mahdollisuus.

Tämä on mainos:
Logitech G403 Prodigy
Logitech G403 ProdigyLogitech G403 Prodigy
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Hillitty ulkoasu, ongelmaton langattomuus
-
Muovinen, halpa pinta, kallis
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä