Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech Mini Boombox

Logitech lupaa paljon melua pienestä laatikosta. Arvostelussa matkakoon Bluetooth-kaiutin, Mini Boombox.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Euroa vaille satasen pikkukajarista lähtee kyllä meteliä, mutta Mini Boombox alkaa natista liitoksistaan volyymin kääntyessä yli puolenvälin. Kevyt ja muovinen kaiutin tärisee ja liikkuu saattaen helposti pudota pöydänkulmalta ilman vartiointia tai erillistä tukemista. Kyljellään pienten jalasten päällä pötköttävä Boombox tarvitsisi nopeasti pitovoidetta - tai havuja, pentele!

HQ
Logitech Mini Boombox

Lajitovereilleen tyypillisesti äänialueen alapäätä korostetaan, jolla pyritään syvempi ja muhkeampi kuuntelukokemus. Vastaavasti korkeammat saundit hukkuvat äänenvoimakkuuden noustessa yli Mini Boomboxille kriittisen 50% rajan. Podcastien, puheohjelmien ja puheluiden kanssa pikkublasteri pärjää paremmin. Minikokoisen sisäänrakennetun mikrofonin laatu on mitä on.

Logitech Mini Boombox

Kaiutinta kontrolloidaan joko iPodin, iPhonen ja vastaavien musiikkihärpäkkeiden avulla tai suoraan kaiuttimen päällä olevista hipaisukytkimistä. Musiikkia voi toistaa Bluetoothin tai 3,5mm kaapelin (ostettava erikseen) kautta. Käytettävyys on uhrattu tyylikkyyden vuoksi, budjettiluokan kosketuspaneeli on fyysisiin näppäimiin verraten hidas käyttää. Lisäksi kappaleen vaihtaminen tai volyymin säätäminen pitää tehdä hienovaraisilla liikkeillä tai kaksin käsin, jotta painallus rekisteröityy. Minilaite ladataan Mini-USB -kaapelilla, ja sisäänrakennettu akku jaksaa puksuttaa parhaimmillaan kahdeksan tuntia.

Tämä on mainos:
Logitech Mini Boombox

Bassojen pudottelijoille pienikokoisesta Boomboxista irtoaa yllättävän hyvä potku, mutta 99 euron hintalappu torjuu hätäisimmät impulssiostajat. Jos käsilaukusta uupuu tilaa, eivätkä henkilökohtaiset äänentoistotarkoitukset perustele lähemmäs parinsadan euron laatuvehkeitä, Mini Boombox voi olla varteenotettava matkakumppani.

06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Ääntä riittää, kevyt ja kompakti, akun elinvoima.
-
Ei kiinnity (pöytä)pintoihin, erottelukyky korkeammilla äänenvoimakkuuksilla, kömpelöt hipaisupainikkeet.
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Logitech Mini Boombox

Logitech Mini Boombox

LAITEARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Logitech lupaa paljon melua pienestä laatikosta. Arvostelussa matkakoon Bluetooth-kaiutin, Mini Boombox.Ladataan seuraavaa sisältöä