Euroa vaille satasen pikkukajarista lähtee kyllä meteliä, mutta Mini Boombox alkaa natista liitoksistaan volyymin kääntyessä yli puolenvälin. Kevyt ja muovinen kaiutin tärisee ja liikkuu saattaen helposti pudota pöydänkulmalta ilman vartiointia tai erillistä tukemista. Kyljellään pienten jalasten päällä pötköttävä Boombox tarvitsisi nopeasti pitovoidetta - tai havuja, pentele!
Lajitovereilleen tyypillisesti äänialueen alapäätä korostetaan, jolla pyritään syvempi ja muhkeampi kuuntelukokemus. Vastaavasti korkeammat saundit hukkuvat äänenvoimakkuuden noustessa yli Mini Boomboxille kriittisen 50% rajan. Podcastien, puheohjelmien ja puheluiden kanssa pikkublasteri pärjää paremmin. Minikokoisen sisäänrakennetun mikrofonin laatu on mitä on.
Kaiutinta kontrolloidaan joko iPodin, iPhonen ja vastaavien musiikkihärpäkkeiden avulla tai suoraan kaiuttimen päällä olevista hipaisukytkimistä. Musiikkia voi toistaa Bluetoothin tai 3,5mm kaapelin (ostettava erikseen) kautta. Käytettävyys on uhrattu tyylikkyyden vuoksi, budjettiluokan kosketuspaneeli on fyysisiin näppäimiin verraten hidas käyttää. Lisäksi kappaleen vaihtaminen tai volyymin säätäminen pitää tehdä hienovaraisilla liikkeillä tai kaksin käsin, jotta painallus rekisteröityy. Minilaite ladataan Mini-USB -kaapelilla, ja sisäänrakennettu akku jaksaa puksuttaa parhaimmillaan kahdeksan tuntia.
Bassojen pudottelijoille pienikokoisesta Boomboxista irtoaa yllättävän hyvä potku, mutta 99 euron hintalappu torjuu hätäisimmät impulssiostajat. Jos käsilaukusta uupuu tilaa, eivätkä henkilökohtaiset äänentoistotarkoitukset perustele lähemmäs parinsadan euron laatuvehkeitä, Mini Boombox voi olla varteenotettava matkakumppani.