Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech MX Brio on webcam, jota on helppo suositella

Logitech on laittanut Brio-mallistonsa MX-tuotemerkin alle hyvästä syystä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Logitechin Brio-webcam ei ollut vallankumouksellinen, mutta se tuotti mukavalla hinnalla 4K-kuvaa aikana, jolloin se ei ollut vielä aivan tavallista. Sittemmin koronavirus jylläsi, ja kotona etänä pidettävät kokoukset yleistyivät huomattavasti. Tämä lisäsi laadukkaiden webcamien kysyntää.

HQ

Logitech on vastannut kysyntään uudella Brion webcamilla nimeltä "MX Brio". Logitechilla on ollut tapana käyttää lisäliitettä MX vain niissä luksusluokan tuotteissaan. MX Brion sisällä on Sony STARVIS -sensori kooltaan 8,5 megapikseliä, joka on saavuttanut suosiota olosuhteissa, joissa valoa on vähän. FOV on 90 astetta, eikä tuota niin sanottua kalansilmävaikutelmaa. Mukana on 4x optinen zoomi. Moinen ei ole kummoista, mutta tuskin zoomia moni edes käyttää. Mukana on paljon muita työkaluja, joilla kuvasta voi tehdä mieleisensä ilmankin zoomin käyttöä.

MX Brio on hyvin suunniteltu, ja myös vankasti rakennettu. Kokonaisuus on alumiinia irrotettavalla USB-C-johdolla. Kamera kiinnittyy hyvin monitorin laitaan. Mukana on kaksi sauvamikrofonia, joiden melunvaimennus ja äänikerroksien erottelukyky ei tee vaikutusta. On se mikrofoni silti parempi kuin monen tietokoneen sisäänrakennettu oma versio, mutta parempiakin on saatavilla.

Kuvanlaatu on sen sijaan loistava. Brio löytää valonlähteen hyvin, rajaa kuvan hyvin ja pitää kuvan tarkkana hyvin. MX Brion kuva on 4K/30fps, ja on sujuva.

Toisin sanoen markkinoilla on parempiakin malleja tarjolla, mutta Logitechin mallia on helppo suositella. Mikrofoni on pettymys, mutta muuten kokonaisuus on hyvä.

Tämä on mainos:
Logitech MX BrioLogitech MX Brio
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä