Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech Wave Keys on miellyttävä ja helppokäyttöinen langaton näppäimistö

Aaltomainen rakenne ja pehmeä kämmentuki takaavat miellyttävän näppäilykokemuksen paljon kirjoittavalle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Logitech Wave Keys on miellyttävä ja helppokäyttöinen langaton näppäimistö

Laitearvioissani painotan aina aluksi yhtä asiaa: en koe olevani niin sanottu teknologinen eläin. Siksi keskityn tarkkojen mittaustulosten sijasta siihen, miten helppoa laitteen käyttöönotto on, ja miten miellyttävää se tärkein eli varsinainen käyttäminen on. Langaton aaltomainen näppäimistö Logitech Wave Keys on helppo ottaa käyttöön, ja se varsinainen käyttäminenkin on hyvin miellyttävää.

Logitech Wave Keys on erittäin kevyt, ja sen myyntivalttina on tietenkin nimessä esiintyvä aaltomainen rakenne. Tarkoituksena on lisätä käyttömukavuutta eli ergonomiaa, ja yhdessä kankaisen kämmentuen kanssa siinä onnistutaankin. Kädet asettuvat vaivatta paikoilleen, ja vauhdikas kirjoittaminen sujuu vaivatta. Se on silti sanottava, etten kokenut aaltomaista rakennetta mitenkään tarpeelliseksi. Kämmentuki sen sijaan puolustaa hyvin paikkaansa, mutta perinteinen viivoittimella vedetty suora näppäimistö toimii käsieni alla aivan yhtä hyvin kuin tämä aaltomainen versio.

Näppäinten tuntuma on erittäin miellyttävä. Klikkausääni on melko vaimea, mutta siitä huolimatta kirjoittaminen on poikkeuksellisen nautinnollista ja sujuvaa. Muutaman päivän tottumisaika on kuitenkin pakollinen, jos on aiemmin käyttänyt merkittävästi erilaisella tuntumalla toimivaa näppäimistöä.

Tämä on mainos:

Yhdistäminen tietokoneeseen onnistuu joko erillisellä USB-lähettimellä tai Bluetoothilla. Tapahtuma on niin nopea ja vaivaton, etten ihan heti edes huomannut yhdistymisen jo hoituneen. Mukana pakkauksessa tulee kaksi paristoa, joten langattoman käytön pääsee aloittamaan välittömästi. Erilaisia pieniä säätöjä pääsee tekemään lataamalla erillisen Logi Options+ -ohjelman, mutta en kokenut tälle mitään tarvetta. Sitä paitsi niitä vaihtoehtoja erilaisille muokkauksille on hyvin rajallisesti muutenkin tarjolla.

Hintakaan ei päätä huimaa, joten Logitech Wave Keys on mitä suositeltavin ostos, jos on uusi näppäimistö haussa. Nyt huomioidaan ennen kaikkea sellainen käyttäjä, joka käyttää näppäimistöään nimenomaan kirjoittamiseen. Videopelaajalle ei tarjolla ole oikeastaan mitään. Langaton yhdistäminen tapahtuu vaivatta, joten kirjoittaa voi halutessaan vaikka sohvalla maaten. Aaltomainen rakenne on mielenkiintoinen ja toimiva, mutta en ole vakuuttunut sen tarpeellisuudesta.

Logitech Wave Keys on miellyttävä ja helppokäyttöinen langaton näppäimistöLogitech Wave Keys on miellyttävä ja helppokäyttöinen langaton näppäimistöLogitech Wave Keys on miellyttävä ja helppokäyttöinen langaton näppäimistö
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Mukavan halpa, käyttämisen voi aloittaa välittömästi, toimii niin kuin pitää
-
Ei oikeastaan mitään säätömahdollisuuksia, aaltomainen rakenne ei ole tarpeellinen
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä