Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Fortnite OG
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Castlevania: Lords of Shadow 2

   Lords of Shadow 2 ei ole vain "mieletöntä mättöä"

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Gillen McAllister haastatteli Dave Coxia, joka on Castlevania: Lords of Shadow 2:n creative director. Keskustelua käytiin mm. kamerakulmista ja pelisarjan tulevaisuudesta.

   Pääasiassa Cox keskittyi kuitenkin Lords of Shadow 2:n taistelujärjestelmään. Hän kertoi mm. kahdesta uudesta aseesta, Void Swordista ja Chaos Clawsista. Näistä ensimmäinen palauttaa elämää hahmoon, kun taas toinen murtaa vihollisen puolustuksen. Molemmilla aseilla on myös omat kombonsa, ja pelaajat pystyvät valitsemaan oman taistelutyylinsä.

   Pelistä ei haluttu mieletöntä mättämistä, joten pelaajia pakotetaan hieman kehittämään omia taitojaan. Aseiden parantaminen ei onnistu, jos niitä ei käytetä monipuolisesti. Taitavista suorituksista palkitaan.

   HQ

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   Castlevania: Lords of Shadow 2Score

   Castlevania: Lords of Shadow 2

   ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

   Lords of Shadow 2:ssa on puutteensa, mutta seikkailullisesta taistelunrytkeestä nauttivien ei kannata jättää peliä kaupanhyllylle happanemaan.

   4
   Castlevania: Lords of Shadow 2

   Castlevania: Lords of Shadow 2

   ENNAKKO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Markus Hirsilä matkusti Lontooseen ottamaan selvää, miltä Castlevania: Lords of Shadow'n jatko-osa näyttää vähän ennen valmistumistaan.   Ladataan seuraavaa sisältöä