Suomi
Gamereactor
uutiset
Castlevania: Lords of Shadow 2

Lords of Shadow 2:n Dracula on "ristiriitainen pahis"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tavallisesti peleissä nähdään mukavia, sankarillisia tai edes jollain tavoin pidettäviä päähahmoja, mutta Castlevania: Lords of Shadow 2:ta kehittävä Mercury Steam väittää kulkevansa Draculallaan rohkeasti eri suuntaan. Luvassa voi olla melko käsittämättömiäkin tekoja.

GRTV jututti Gamelabissa ohjaaja Enric Alvarezia, jonka mukaan päähahmo on kirjaimellisesti "prince of darkness" eikä tätä nimeä ansaita kevyin perustein.

"Dracula tekee tässä pelissä asioita, joita pelaaja ei hyväksy", Alvarez sanoo videohaastattelussa. "Haluamme tehdä todella selväksi, että pääosassa on pahis. Tähän on monia syitä. Kyseessä ei ole yksinkertainen hahmo, vaan monimutkainen ja usein ristiriitainen hahmo."

"Toivomme, että ihmiset kykenevät samaistumaan tähän, mutta se ei vähennä brutaaliutta, jota hahmo osoittaa todella, todella usein."

Verenvuodatuksen lisäksi haastattelussa pureudutaan muun muassa roolipelielementteihin, uuteen kamerasysteemiin ja saumattomaan maailmaan. Castlevania: Lords of Shadow 2 ilmestyy vielä tämän vuoden aikana.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Castlevania: Lords of Shadow 2Score

Castlevania: Lords of Shadow 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Lords of Shadow 2:ssa on puutteensa, mutta seikkailullisesta taistelunrytkeestä nauttivien ei kannata jättää peliä kaupanhyllylle happanemaan.

4
Castlevania: Lords of Shadow 2

Castlevania: Lords of Shadow 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Markus Hirsilä matkusti Lontooseen ottamaan selvää, miltä Castlevania: Lords of Shadow'n jatko-osa näyttää vähän ennen valmistumistaan.Ladataan seuraavaa sisältöä