Suomi
Gamereactor
lifestyle

Luvly O on sähköauto, joka on rakennettu kompaktiin, urbaaniin elämäntyyliin

Autossa on litteä muotoilutyyli, ja se on tehty ympäristöystävälliseksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sähköajoneuvot ovat huomattavasti parempia ympäristölle kuin polttomoottoriautot, mutta sähköautot kohtaavat edelleen haasteita, joita monet bensiini- ja dieselautot kohtaavat, koska ne valmistetaan materiaaleista, jotka on saatu ja valmistettu tyypillisesti melko suurella ympäristövaikutuksella. Ruotsalainen Luvly pyrkii kääntämään tämän lähestymistavan päälaelleen litteällä sähköautollaan, O:lla.

Tämä kevyt auto on rakennettu kestävyys edellä, ja vaikka sen ei väitetä vaikuttavan päästöihin, auto on rakennettu ja hankittu materiaaleista, jotka on erityisesti valittu niiden pienemmän ympäristövaikutuksen vuoksi.

Tämän lisäksi autossa on litteä perusrakenne, jonka avulla ihmiset voivat helposti koota ne ja hankkia varaosia läheisiltä mikrotehtailta, mikä vähentää päästöjä entisestään.

Auto toimii 6 kWh:n akulla, joka lupaa 100 km:n toimintasäteen ja 90 km/h huippunopeuden, minkä lisäksi tavaratilassa on 267 litraa tilaa. Ja vaikka se on vain kaksipaikkainen ajoneuvo, tämä tarkoittaa, että auto painaa alle 400 kg. Kaikki tämä mielessä Luvly's O alkaa myydä 10 000 eurolla.

Tämä on mainos:

Harkitsisitko O:n kaltaista sähköautoa?

Luvly O on sähköauto, joka on rakennettu kompaktiin, urbaaniin elämäntyyliin
Luvly


Ladataan seuraavaa sisältöä