Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maailman ensimmäinen lentävä auto ennakkotilattavissa

Pian voit nousta liikenteen yläpuolelle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos kysyt keneltä tahansa, millainen he ajattelevat lähitulevaisuuden olevan, usein yksi heidän ensimmäisistä vastauksistaan on, että lentävät autot ampuvat yläpuolella. Nyt tuo tulevaisuuden kuva on lähestymässä todellisuutta, kun Alef Aeronautics on aloittanut lentävän autonsa ennakkotilausprosessin.

Model A väittää pystyvänsä ajamaan normaalisti kadulla ja nousemaan sitten pystysuoraan. Se on rohkea väite, mutta liittovaltion ilmailuhallinto on hyväksynyt sen, mikä antaa yhtiölle jonkin verran legitiimiyttä.

Se on myös täyssähköauto, ja toimitusjohtaja Jim Dukhovny uskoo sen olevan edelläkävijä tulevaisuuden toteuttamisessa. "Vaikka on ollut pioneereja, kuten Terrafugia, Paul Möller ja Henry Ford, tämä on ensimmäinen kerta, kun ajoneuvo perinteisessä mielessä (pysäköi ja ajaa kuin auto, toimii kuin auto, näyttää autolta) on saanut luvan lentää." Dukhovny kertoi USA Todaylle.

Auton odotetaan maksavan 300 000 dollaria, ja tarvitset 150 dollaria vain asettaaksesi itsesi ennakkotilauslistalle ja sitten 1 500 dollarin talletuksen, jos haluat ensisijaisen pääsyn.

Tämä on mainos:

Kokeilisitko lentävää autoa?

Maailman ensimmäinen lentävä auto ennakkotilattavissa


Ladataan seuraavaa sisältöä