Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Black Ops III

Maailman suurin Call of Duty -tapahtuma järjestetään syyskuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision on paljastanut, että se pitää vuosittaisen Call of Duty XP -tapahtuman tänä vuonna Inglewoodissa Kaliforniassa 4.-6. päivä syyskuuta.

Call of Duty XP:ssä pelataan muun muassa Call of Duty World Championship -turnauksen finaalit ja paikalla pääsee ensimmäistä kertaa kokeilemaan Call of Duty: Infinite Warfarea ja Call of Duty: Modern Warfare Remasteria tositoimissa. Mukana on myös Black Ops 3:n neljäs DLC-paketti. Hupainen aktiviteetti on lisäksi paintballia, jota pelataan suositun Nuketownin mukaan mallinnetulla taistelukentällä.

Lisätietoja tapahtumasta voi lukea Call of Dutyn virallisilta sivuilta.

Call of Duty: Black Ops III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

ARVIO. Kirjoittaja Paul Davies

Onko Black Ops 3 rutiininomainen jatko-osa, vai tuoko se aidosti jotain uutta Call of Duty -sarjaan? Pistimme Treyarchin uutuuden kovaan testiin.Ladataan seuraavaa sisältöä