Suomi
Gamereactor
uutiset
Mafia II

Mafia II:n tarina täydentyy

Kolmas lisäosa Joen näkökulmasta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2K Games on julkistanut kolmannen lisäosan gansteripeli Mafia II:lle. "Myöhemmin tänä vuonna" julkaistava Joe's Adventures täydentää pelin tarinaa Joen, Viton parhaan ystävän, näkökulmasta, kun Vito istuu kakkuaan vankilassa.

Kehittäjät lupaavat lisäosaan sekä "dramaattista juonta" että "intensiivistä kolikkopelityylistä pelaamista". Samalla lisäri avaa uusia alueita Empire Bayn kaupunkiin.

Pelaajat pääsevät vierailemaan muun muassa juna-asemalla, telakalla ja bordellissa. Lisäosaan sisältyy myös uusia vaatteita, kerättäviä esineitä ja lisää klassista 1940- ja 1950-luvun musiikkia.

Joen tehtävät koostuvat sekä tarinavetoisista tehtävistä että vapaaehtoisista kaupungissa käytävistä sivutehtävistä. Sivutehtäviin sisältyy vauhdikasta toimintaa ja kaahailua, joista ansaitaan pisteitä tulostauluilla vertailtavaksi.

Joe's Adventures on tulossa PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle. Lisäosan hinnoittelua ei kerrottu.

Mafia II
Kuvassa Mafia II:n pääkaksikko Vito (vasemmalla) ja Joe (oikealla).

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Mafia IIScore

Mafia II

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Odotetun Mafia-jatkon konsolisovitukset ovat herättäneet pelkoja, mutta teknisistä puutteista huolimatta rikollinen elämäntapa viihdyttää.

Mafia IIScore

Mafia II

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Elämä keltanokkagansterina Mafian odotetussa jatko-osassa ei ole helppoa, mutta harva peli yltää näin loistavaan tunnelmaan ja tyyliin.

Mafia II on tekemässä paluuta?

Mafia II on tekemässä paluuta?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mafia II on jäänyt pelaavan kansan mieleen ennen kaikkea hyvin kerrotun tarinansa ansiosta. Peli julkaistiin vuonna 2010 PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle. Nyt saattaa olla...

Mafia II saa uusintaversion?

Mafia II saa uusintaversion?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mafia-sarja koki valitettavan mahalaskun Mafia III:n myötä. Sitä ennen sarjalla oli kuitenkin kunniakas historia. Nyt näyttää siltä, että Mafia II saattaa saada...Ladataan seuraavaa sisältöä