Suomi
Gamereactor
uutiset
MAG

MAG avoin beta tammikuussa

MMO-räiskintää Pleikkari-kansalle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sony on ilmoittanut, että avointa MAG-betaa voi odottaa ensi vuoden alussa. Massiivimoninpeliräiskinnän kaikille avoin testi avataan 4. tammikuuta ja päättyy aamukymmeneltä Suomen aikaa tammikuun 10. päivänä. Osallistujien kokeiltavissa ovat 64 pelaajan Sabotage-pelitila ja 256 pelaajan Domination.

MAG jakaa pelaajat kahdeksan jätkän ryhmiin, joista neljä muodostaa joukkueen ja neljä joukkuetta muodostaa kompanian. Kompaniat kuuluvat yhteen kolmesta, keskenään sotivasta ryhmittymästä, jotka ovat lowtech Seryi Volk Executive Response, hightech Raven Industries sekä standardisolttuposse Valor Company. Komento jaetaan porukan kokeneimmille pelaajille, jotka saavat ohjata taistelua.

Betaan osallistuminen edellyttää noin 300 megan tiedoston, sen paikkauksen, ja parin gigabitin pelitiedoston lataamista PlayStation Networkista. Suljettuun betaan osallistuneet selviävät pelkän paikkaustiedsoston lataamisella, ja voivat tehdä päivityksen etukäteen jo nyt.

MAG

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
MAGScore

MAG

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Massiivisia tulitaisteluita lupaava MAG paljastuu tiukkaa tiimityötä suosivaksi peliksi, joka palkitsee valitun sotilasluokan roolin pelaamisesta päättömän ammuskelun sijaan.Ladataan seuraavaa sisältöä