Suomi
Gamereactor
uutiset
MAG

MAG saamassa jättipäivityksen

Mukana muun muassa Move-tuki

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Konsoleiden laajamittaisin nettiräiskintä MAG saa lähiviikkoina merkittävän päivityksen, joka lisää peliin uusia ominaisuuksia ja mahdollistaa tuoreen PlayStation Move -liikeohjaimen käyttämisen tähtäilyyn. Päivitys on versionumeroltaan 2.0.

Päivitykseen kuuluu esimerkiksi uusi pelin sisäinen valuuttajärjestelmä. Ideana on ansaita varoja pelaamalla ja shoppailla aseita ja tarvikkeita.

Merkittävimpiin päivityksiin lukeutuvat myös tasokaton nosto 70:een, uudistettu taitopuu ja klaanijono, joka antaa johtajien asettaa 128 klaanin jäsentä jonoon tiettyyn otteluun.

Kehittäjä Zipper Interactive sanoo uuden taitopuun mahdollistavan perusteellisemman hahmon personoinnin kuin missään muussa räiskintäpelissä on nähty.

Päivitys tekee lisäksi joukon erinäisiä korjauksia ja hienosäätää aseiden tasapainoa. Päivitys ilmestyy neljän viikon sisään.

MAG

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
MAGScore

MAG

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Massiivisia tulitaisteluita lupaava MAG paljastuu tiukkaa tiimityötä suosivaksi peliksi, joka palkitsee valitun sotilasluokan roolin pelaamisesta päättömän ammuskelun sijaan.Ladataan seuraavaa sisältöä