Suomi
Gamereactor
uutiset
Magic Duels: Origins

Magic Duels ilmestyi PC:lle ja Xbox Onelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Wizards of the Coast on julkaissut tällä viikolla Magic the Gathering -korttipeliin pohjautuvan uusimman videopelin PC:lle (Steam) ja Xbox Onelle. Magic Duels: Origins -nimellä kulkeva digikorttipeli ilmestyi iOS:lle jo aikaisemmin heinäkuussa. Se on tulossa myös PS4:lle loppuvuonna, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole paljastettu.

Magic Duels: Originsiin on otettu oppia muun muassa tämän hetken suosituimmasta korttipelistä Hearthstonesta. Se on kunnolla "Free-to-Play" -pelattava, eli kaikki kortit ovat kerättävissä pitkäpinnaisella pelaamisella ilman rahallista sijoitusta.

Peli sisältää myös aikaisempia Magic-pelejä kattavamman pelimuotovalikoiman. Mukana ovat muun muassa fanisuosikki Two-Headed Giant -nelinpeli. Harmittavasti uusi Magic ei ole ristiin pelattavissa alustojen välillä. Näin ollen jokaiselle alustalle on tehtävä oma tilinsä. Toivottavasti kehitysstudio korjaa tämän valtavan ongelmakohdan mahdollisimman pikaisesti.

Magic Duels: OriginsMagic Duels: Origins
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Magic Duels ilmestyi PC:lle ja Xbox Onelle

Magic Duels ilmestyi PC:lle ja Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Wizards of the Coast on julkaissut tällä viikolla Magic the Gathering -korttipeliin pohjautuvan uusimman videopelin PC:lle (Steam) ja Xbox Onelle. Magic Duels: Origins...Ladataan seuraavaa sisältöä