Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Man About Town - Pomon päiväkirja

Man About Town - Pomon päiväkirja

Pomon päiväkirja on kompasteleva komedia, jonka käsikirjoitus ontuu, hahmot eivät ole uskottavia ja juonen kulku ei jaksa kiinnostaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Hollywood-agentti Jack Giamoro (Ben Affleck) edustaa näyttelijöitä ja käsikirjoittajia ja on etevä työssään. Henkilökohtaiset asiat sen sijaan menevät surkeasti, joten Jack ilmoittautuu Tohtori Primkinin (John Cleese) vetämälle päiväkirjankirjoituskurssille tarkoituksenaan saada siviiliasiat kuntoon. Jackin tuska kasvaa, kun hänen vaimonsa Nina (Rebecca Romijn) kertoo pettävänsä häntä yhden Jackin asiakkaan kanssa. Pahantahtoinen reportteri Barbi Ling (Bai Ling) varastaa Jackin päiväkirjan ja aikoo käyttää sitä hänen tuhoamiseensa.
Mike Binderin (Kiukun parempi puoli) ohjaus-käsikirjoitus ei viihdytä eikä naurata. Epäuskottaviin hahmoihin ei saada tunnetta, joten katsoja ei pääse minkäänlaisiin sympatian tai samaistumisen tunteisiin. Kuvailmaisu on tyylitajutonta ja jaetun kuvan käyttö on epämiellyttävää. Elokuva on pitkästyttävä eikä sillä ole mitään sanottavaa itsensä löytämisen teemasta. John Cleese on harmittavassa hukkakäytössä.

HQ
Man About Town - Pomon päiväkirja
03 Gamereactor Suomi
3 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä