Suomi
Gamereactor
uutiset
Mario Kart 8

Mario Kart 8 potkaisi Wii U:n myynnit nousuun

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toukokuun lopulla julkaistu Mario Kart 8 on lisännyt Wii U:n kysyntää huomattavasti. Analyytikko David Gibson raportoi Nintendon kertoneen, että konsolin myynnit nelinkertaistuivat rapakon takana. Peliä myytiin kolmessa päivässä 450 000 kappaletta, mikä on lähes tuplasti enemmän kuin Mario Kart 7:ää 3DS:llä.

Iso-Britanniassa Wii U:n myyntien on kerrottu jopa kuusinkertaistuneen. Toki voidaan olettaa, että myynnit lähtivät melko matalista lukemista, jolloin isot hyppäykset syntyvät helposti. Oleellista onkin se, miten pitkä vaikutus piristysruiskeella on.

Nintendon vahva esitys E3:ssa saattaa osaltaan auttaa kantamaan kysyntää. Yhtiö julkisti messuilla esimerkiksi uuden The Legend of Zeldan, Yoshi's Woolly Worldin, Mario Party 10:n ja Star Foxin, mutta ongelmana on, ettei mikään näistä peleistä ilmesty vielä tänä vuonna.

Joulumarkkinoille ovat sentään tulossa Bayonetta 2, Captain Toad: Treasure Tracker ja Super Smash Bros. for Wii U, mutta loppukesä uhkaa mennä hiljaisissa merkeissä.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Mario Kart 8Score

Mario Kart 8

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Vaikka Wii U:n alkutaival ei ole ollut aivan odotetunlainen, Mario Kart 8 on juuri niin laadukas tuote kuin odottaa saattaa.Ladataan seuraavaa sisältöä