Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Odyssey

Mario-elokuva Itse ilkimyksen tekijöiltä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pohjois-Amerikan Nintendo on varmistanut Twitterissä, että Nintendo todellakin on ryhtynyt yhteistyöhön Illuminationin kanssa (Itse ilkimys, Kätyrit). Tulossa on elokuva, jota tähdittää Mario. Tuottajina häärivät sekä Marion "isä" Shigeru Miyamoto että Illumination Entertainmentin perustaja ja toimitusjohtaja Chris Meledandri.

Kyseessä on viime vuonna saadun vuodon varmistus, josta Gamereactor raportoi marraskuussa. Noin kolme viikkoa sitten Nintendon johtaja Tatsumi Kimishima ilmaisi Nintendon haluavan saada sopimuksen aikaan, sillä suunnitelmissa on saada elokuva valmiiksi vuoden 2020 Tokion olympialaisiin mennessä.

Uusi Mario-elokuva on mitä ilmeisimmin animaatio, mutta sen lisäksi juuri muuta ei sitten toistaiseksi tiedetäkään.

Super Mario Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

"Miksi Mario ei hyppää!", raikaa taas taloista ja rappukäytävistä kautta maailman. Nintendon superstaran uutuuspeli on saapunut Switchille, ja tällä kertaa luvassa on eeppinen matka ympäri maailman, josta Homeroskin olisi ylpeä.

0
Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendo on päättänyt aloittaa joulun juhlinnan etuajassa julkaisemalla kaksi uutta jouluista asua Super Mario Odyssey -peliin. Jouluinen lakki ja asu irtoavat huokeaan...Ladataan seuraavaa sisältöä