Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Counter-Strike 1.6

Marsiin Counter-Striken voimin

Joukkuepohjaista stressinhallintaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mars-500 -koe, jossa kuuden hengen miehistö simuloi 520 päivää kestävää lentoa punaiselle planeetalle päättyi viime kuussa ilman niitä juopuneen väkivallan ja seksuaalisen sopimattomuuden purkauksia joihin aiempi, 420 päivän koe vuonna 2000 kaatui. Osasyynä kokeen onnistumiselle oli ilmeisesti Counter-Strike.

Kansainvälinen joukkue oli täysin eristyksissä ikkunattomassa "aluksessaan" koko kokeen viimeisen vaiheen ajan, ja kuten siihen osallistunut Rustamovich Sukhrob osaa kertoa, "avaruudessa kärpäsestä tulee härkänen".

Counter-Strike 1.6

Aggressioiden hillitsemiseksi miehistö jakautui kahdeksi joukkueeksi - kolme venäläistä vastaan kaksi eurooppalaista ja yksi kiinalainen - ja purki paineita pelaamalla muun muassa Counter-Strikeä, Alexander Smoleyevsky kertoi Reutersille.

Jutussa ei kerrota mitä versiota Counter-Strikestä leikkiastronautit pelasivat, mutta sen sijaan siinä paljastetaan, että näille maksettiin 72 tuhatta euroa per nuppi osallistumisestaan 17 kuukautta kestäneeseen, vaativaan kokeeseen.

Counter-Strike 1.6

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä