Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Marvel Ultimate Alliance 2

Marvel Ultimate Alliance 1 ja 2 tulossa uusille konsoleille

...eikä tarvitse edes odottaa pitkään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lukuisten Activisioniin liittyvien huhujen jälkeen remasteroidut Ultimate Alliance -pelit vahvistettiin viimein Comic-Conissa. Yllättävämpää oli, että pelit tulevat ulos jo tänä tiistaina! Pelit saapuvat Steamille, PS4:lle ja Xbox Onelle. Yksittäin ostettuna ne kustantavat 39,99 dollaria ja pakettina 59,99. Eurohinnoista ei ollut vielä tietoa.

Molemmat pelit päivitetään Marvelin ja Activisionin ilmoituksen perusteella ajan tasalle ulkoisesti käyttöliittymäuudistuksin. Suorituskyvynkin pitäisi olla nyt alkuperäisiä paremmalla mallilla. Marvel Ultimate Alliance 3:n kohtalosta ei ole vielä kuultu, vaikka vastaava tuottaja Mike Jones ei sitä pois laskenutkaan Marvel.com-haastattelussaan.

Marvel Ultimate Alliance 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Marvel Ultimate Alliance 2Score

Marvel Ultimate Alliance 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Kauneusleikattu supersankaripoppoo kärsii kaavoihin kangistumisesta ja kierrätyksen mausta, vaikka ihan viihdyttävä onkin.Ladataan seuraavaa sisältöä