Suomi
Gamereactor
uutiset
Deadpool

Marvelin sarjispeli Deadpool remasteroidaan nykyisille konsoleille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Remasterointeja edelliselle konsolisukupolvelle julkaistuista peleistä on nähty jo vino pino, mutta niiden virta ei ota tyrehtyäkseen. Tällä kertaa vuorossa on vuonna 2013 julkaistu Deadpool, jonka remasteroinnin Gamestop on vahvistanut Twitterissä. Peli saapuu sekä Xbox Onelle että Playstation 4:lle.

Pelin ulkoasu terävöitetään 1080p:n tarkkuuteen ja mukana tulevat kaikki lisäosat. Tämän supersankarin trikoisiin voi loikata uudelleen 17. marraskuuta, eli noin kolme kuukautta ennen uuden leffan ensi-iltaa, joka puolestaan saapuu teattereihin vuoden 2016 helmikuussa.

Jos et ole tutustunut alkuperäiseen arvioon kyseisestä pelistä, voit tehdä sen tämän linkin avulla.

Deadpool

Aiheeseen liittyviä tekstejä

DeadpoolScore

Deadpool

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

High Moonin uutukaisessa kohtaavat härskit vitsit, ylivilkas sankari ja puolivillainen pelattavuus. Peli hauskuuttaa hetken, mutta voisi olla parempikin.

2
Activision poistaa 14 peliä PS Storesta

Activision poistaa 14 peliä PS Storesta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joitakin pelejä tehtäessä julkaisijalla on oltava oikeuksien haltijan lisenssi moiseen puuhaan, ja Kun lisenssi vanhenee, käy köpelösti. PlayStation LifeStylen mukaan...

1
Deadpool sai uusia vetimiä

Deadpool sai uusia vetimiä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Deadpool on käynyt entistäkin riittoisammaksi, sillä hölpöttävän palkkasoturin ensimmäiseen peliin on julkaistu hieman lisäsisältöä kaikille alustoille paitsi Wii U:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä