Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel's Guardians of the Galaxyn soundtrack jo kuunneltavissa

Muun muassa White Wedding ja The Final Countdown

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Guardians of the Galaxy -elokuvissa musiikilla on ollut oma tärkeä roolinsa, ja sama näyttää jatkuvan 26. lokakuuta julkaistavassa Marvel's Guardians of the Galaxyssa. Ainakin osittainen soundtrack on nyt jo laskettu maailmalle kuunneltavaksi suoratoistopalveluihin. Mukana on odotetusti niitä 1980-luvun äännähdyksiä, kuten Billy Idolin White Wedding, Europen The Final Countdown ja Rainbow'n Since You've Been Gone.

Kaikkiaan 30 biisiä on varmistunut tähän mennessä. Lisäksi kehittäjät itse ovat kertoneet luoneensa kokonaisen albumin verran musiikkia fiktiiviselle bändille Star-Lord. Kuitenkin vain kaksi näistä biiseistä on mukana nyt saadussa listassa.

Marvel's Guardians of the Galaxy

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Marvel's Guardians of the GalaxyScore

Marvel's Guardians of the Galaxy

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Marvel's Guardians of the Galaxyssa on kaikkea sitä, mitä Marvel Avengers -pelin ja Guardians of the Galaxy 2 -elokuvan olisi pitänyt ollaLadataan seuraavaa sisältöä