Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 3

Mass Effect 3: Citadel -lisäosan saavutukset

Ensiviikkoisen lisärin saavutukset vuosivat verkkoon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bioware julkaisee 5. maaliskuuta eli ensi viikon tiistaina Mass Effect 3:n viimeisen lisäosan nimeltään Citadel. Yksinpelisisältöä tarjoava lisäri sijoittuu nimensä mukaisesti Citadel-avaruusasemalle, ja tiedossa on tunteellisia kohtaamisia monien vanhojen tuttujen kanssa. Lisäriä varten on syytä varata tilaa ja lataamiseen aikaa. Paketti on yli neljä gigatavua. Hinta on puolestaan noin 15 euroa / 1200 pistettä.

Mikään Mass Efectiin liittyvä ei säily salassa julkaisuun asti, joten tietysti myös Citadelin saavutukset vuosivat Neogafin kautta verkkoon. Ne voi katsoa omalla vastuulla alta.

Mass Effect 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Mass Effect 3: Special EditionScore

Mass Effect 3: Special Edition

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Microsoftin yksinoikeuspelinä aloittanut Mass Effect on levinnyt EA:n omistuksen myötä useille alustoille. Nyt myös uudella Wii U:lla on "Massaa".

1
Uusi yli puolimetrinen Garrus-patsas

Uusi yli puolimetrinen Garrus-patsas

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Mass Effect -sarjasta tutusta Garruksesta julkaistaan ensi vuoden alussa hieman harvinaisessa skaalassa oleva uusi patsas, joka on täydet 21 tuumaa korkea.

3
Suosituimmat Shepardit ovat...

Suosituimmat Shepardit ovat...

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

John tai Jane ovat komentaja Shepardin eri sukupuolien perusnimet, mutta kaikillehan ne eivät käy. Nyt Bioware on selvittänyt Shepardin suosikkinimet.

3
Piukeita Mass Effect -vermeitä Australiasta

Piukeita Mass Effect -vermeitä Australiasta

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Vaikka peleihin liittyvien asusteiden valikoimat ovatkin viime vuosina monipuolistuneet, on klassikkomalli edelleen XXL-kokoinen t-paita. Nyt australialainen Black Milk tarjoaa kuitenkin ihan jotain muuta.Ladataan seuraavaa sisältöä