Suomi
Gamereactor
uutiset
Wildstar

Massiivimoninpeli Wildstar muuttuu syksyllä F2P-peliksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Carbine ja NCSoft ovat päättäneet hylätä massiivimoninpelinsä Wildstarin kuukausimaksut. Se liittyy jatkossa niin kutsuttujen free-to-play-mallia käyttävien pelien joukkoon. Vaihto tapahtuu studion mukaan syksyllä. Jäljellä oleva aika aiotaan käyttää ominaisuuksien hiomiseen, ennen kuin peli julkaistaan uudelleen. Pelin tilanneet eivät jää kuitenkaan ilman hyvityksiä. Tarjolla on ainutlaatuisia esineitä ja palkintoja, joiden taso määräytyy peliajan mukaan. Huomioon otetaan muun muassa se, onko pelaaja ollut julkaisusta lähtien jatkuvasti mukana riennossa, vai onko hän pitänyt välillä taukoja. Lisäksi viimeisten maksullisten kuukausien aikana pelaaminen vaikuttaa palkintoihin.

Free-to-play ei tarkoita täysin ilmaista peliä, sillä tarjolla on myös mahdollisuus vapaaehtoiseen kuukausitilaukseen. Sen avulla pelikokemus muuttuu tekijöiden mukaan hieman helpommaksi, sillä rahaa sijoittavat muun muassa kerryttävät kokemusta nopeammin ja saavat hirviöiltä enemmän esineitä.

Carbine painotti kuitenkin, että se ei laiskottele jatkossakaan pelin kehittämiseen suhteen. He aikovat edelleen kehittää ja parantaa peliä, eikä muutos vaikuta heidän mukaansa asiaan millään tavalla. Esimerkiksi opetusosiot ja osa luolastoista suunnitellaan uudelleen, ja lisäksi hahmojen tasapainoa viilataan kohdalleen.

Carbine lähettää huomenna erikoislähetyksen Twitchin kautta, ja se alkaa klo 20 Suomen aikaa. Silloin he kertovat enemmän muutoksesta, sekä siitä miten se vaikuttaa pelikokemukseen.

Wildstar
WildstarWildstarWildstar
WildstarWildstar

Aiheeseen liittyviä tekstejä

WildstarScore

Wildstar

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Värikäs, nopea ja nykymenosta poiketen jopa vaikea massiivimoninpeli Nexus-planeetan korpimailla tarjoaa paljon tekemistä monenlaiselle pelaajalle.

0
Wildstarin palvelimet sulkeutuivat

Wildstarin palvelimet sulkeutuivat

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Se oli jo tiedossa, että Wildstarin palvelimet tulevat sulkeutumaan marraskuun lopussa, ja nyt se on tapahtunut. Valojen sammumisen hetken voi katsella Youtubessa....Ladataan seuraavaa sisältöä