Suomi
Gamereactor
uutiset
Max Payne 3

Max Payne 3

Ensimmäiset tiedot julkisuuteen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Antisankarien antisankari Max Payne tekee paluun kolmannessa osassa. Kaksi edellistä osaa kehittänyt Remedy ei kuitenkaan osallistu pelin tekemiseen, vaan keskittyy Alan Waken viimeistelyyn. Sen sijaan asialla on Rockstar Vancouver. Game Informer -lehden seuraava numero esittelee peliä tarkemmin, mutta ensimmäiset tiedot ovat jo vuotaneet julkisuuteen.

Peli sijoittuu Brasilian Sao Paoloon, josta Max löytää itsensä pöhöttyneenä ja lääkekoukussa. Hänen elämänsä on mennyt alamäkeä, ja pohja näkyy jo. Peliä kuvaillaan värikkääksi ja sulavaksi. Max Payne 3 hyödyntää Rockstarin omaa RAGE-pelimoottoria, jota käytettiin myös Grand Theft Auto IV:ssä.

Tuttu Bullet Time -ajanhidastusominaisuus on edelleen mukana pelissä, mutta sitä on muokattu raaempaan suuntaan. Lisäksi Max osaa, kuten kaikkien nykyaikaisten toimintasankarien pitääkin, käyttää hyväkseen suojia. Pelin ympäristöt hajoavat kauttaaltaan, joten luvassa lienee rankkaa urbaania sodankäyntiä Brasilian getoissa. Lisätietoja pelistä annamme heti, kun niitä saadaan.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Pelot suomalaisen merkkiteoksen jatko-osan sössimisestä voi unohtaa; Rockstar tekee Max Paynelle kunniaa.

0
Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Max Payne 3 julkaistiin vuonna 2012, ja se sijoittui Brasiliaan. Nyt fanitili PayneToTheMax Twitterissä väittää, että tapahtumapaikan piti alun perin olla Brasilian...

4
Max Payne 3 saatavilla myös Macille

Max Payne 3 saatavilla myös Macille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuosi sitten konsoleille ja PC:lle tullut räiskintä löytyy nyt myös Mac-versiona. Pelin voi ladata App Storesta tai Steamistä, jossa se kuuluu Steam Play -ohjelmaan.Ladataan seuraavaa sisältöä