Suomi
Gamereactor
uutiset
SimCity

Maxis kertoi SimCityn tulevista parannuksista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maxisin softainsinööri Alexander Harkness on kertonut SimCityn blogissa seiskapäivityksen mukanaan tuomista parannuksista liikenteen ohjaukseen.

Myöhemmin tässä kuussa julkaistava 7.0 järkeistää muun muassa roska-autojen liikehdintää. Nyt nämä osaavat huomioida toisensa, joten kaikki kaupungin rekat eivät enää mene yhdessä jonossa, vaan ne hajautuvat eri kohteisiin. Kehittäjä lupaa, että jos samalla kadulla näkeekin kaksi roska-autoa, ne ovat menossa eri suuntiin.

Myös yleistä reititystä tullaan parantamaan niin, että kaupungin väki huomioi nyt ruuhkat ja osaa kiertää niitä muita teitä käyttäen.

Nämä ovat hyviä ja tarpeellisia parannuksia SimCityyn, mutta ne herättävät jälleen kerran kysymyksen siitä, miksi ne eivät olleet jo valmiina pelin julkaisun yhteydessä? Jokainen päivitys vain alleviivaa sitä kuinka puolikypsänä peli alunperin päästettiin markkinoille.

SimCity
Roska-autot ennen ja jälkeen päivityksen. Vihreä rekka tietää punaisen hoitavan oikeanpuoleisen talon, ja jatkaa matkaansa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sim CityScore

Sim City

ARVIO. Kirjoittaja Tiina Malin

Sim City on täällä taas. Pärjääkö 1980-luvulla luotu konsepti nykyisessä pelien runsaudentulvassa?

1
Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

SimCityyn julkaistaan tällä viikolla The Cities of Tomorrow -lisäri, joka antaa pelaajille tilaisuuden rakentaa todellisia tulevaisuuden kaupunkeja.

1
Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Maxis tutkii parhaillaan offline-moodin mahdollisuutta. Sen sijaan suurempia kaupunkeja ei ole tulossa, koska pelimoottori ei pysty pyörittämään niitä.Ladataan seuraavaa sisältöä