Suomi
Gamereactor
uutiset
SimCity

Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maxis on ilmoittanut pohtivansa offline-moodin lisäämistä SimCityyn. Vaikka pelin yhteysongelmat ovat valtaosin takanapäin, offline-moodi mahdollistaisi pelin pelaamisen myös paikoissa, joissa yhteyden ylläpitäminen ei ole mahdollista. Lisäksi se avaisi ovia modaukselle, koska modit eivät häiritsisi moninpelikokemusta.

"Juuri nyt tiimi keskittyy tutkimaan offline-moodin mahdollisuutta", studiopomo Patrick Buechner toteaa pelin virallisessa blogissa. "En voi luvata, milloin meillä on tarkempaa tietoa, mutta tiedämme tämän olevan asia, jota monet pelaajat ovat toivoneet."

Offline-moodin lisäksi toinen toivottu muutos on kaupunkikokojen suurentaminen. Tästä toiveesta voi kuitenkin luopua. Buechnerin mukaan Maxis testasi isompia kaupunkeja kuukausikaupalla, mutta pelimoottori ei pysty pyörittämään niitä räjäyttämättä laitevaatimuksia pilviin.

"Leijonanosa pelaajakunnasta ei voisi ladata suurempia kaupunkeja - pelaamisesta puhumattakaan. Olemme kokeilleet lukuisia eri tapoja nostaa suorituskyky siedettävälle tasolle, mutta emme vain pysty siihen pelimoottorin puitteissa."

Toisin kuin sarjan aiemmat osat, viimeisin SimCity on suunniteltu kaupunkienvälistä vuorovaikutusta silmällä pitäen, ja yksittäiset kaupungit ovat verrattain pieniä mutta tiheitä urbaanialueita.

SimCity

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sim CityScore

Sim City

ARVIO. Kirjoittaja Tiina Malin

Sim City on täällä taas. Pärjääkö 1980-luvulla luotu konsepti nykyisessä pelien runsaudentulvassa?

1
Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

SimCityyn julkaistaan tällä viikolla The Cities of Tomorrow -lisäri, joka antaa pelaajille tilaisuuden rakentaa todellisia tulevaisuuden kaupunkeja.

1
Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Maxis tutkii parhaillaan offline-moodin mahdollisuutta. Sen sijaan suurempia kaupunkeja ei ole tulossa, koska pelimoottori ei pysty pyörittämään niitä.Ladataan seuraavaa sisältöä