Suomi
Gamereactor
lifestyle

McLaren jakaa välähdyksen tulevaisuuden maantieautofilosofiastaan

Autot pyrkivät ilmentämään viittä suunnitteluperiaatetta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

McLaren näyttää aikovan muuttaa tulevaisuuden suunnittelufilosofiaansa maantieautoilleen, sillä se on nyt hahmotellut viisi perusperiaatetta, joita se pyrkii saavuttamaan seuraavan sukupolven ajoneuvoissaan. Periaatteet ovat peräisin yrityksen 60-vuotisesta perinnöstä, ja niihin kuuluu autojen tekeminen näyttämään Epic, Athletic, Functional, Focused ja Intelligent.

Mitä kukin näistä todella tarkoittaa, Epic on aistien jännityksen ajamista, Athletic liittyy poikkeuksellisen ulkonäön luomiseen, Functional on suunniteltua suorituskykyä, Focused liittyy sen varmistamiseen, että autoissa on erittäin kevyt ja aerodynaaminen tekniikka, ja Intelligent on parhaan suorituskyvyn saavuttamista.

McLaren on myös kiusannut tätä hieman muutamilla varhaisilla konseptirenderöinneillä, samalla kun se selittää, että inspiraatio näihin autoihin tulee sen menestyneistä Formula 1 -ajoneuvoista, kuten MP4/4 ja jopa muista superautoista, kuten McLaren F1 ja 750S. Autonvalmistaja jopa vakuuttaa, että tulevissa autoissa sen ohjaamo ei tunnu klaustrofobiselta tai vaarantuneelta ja että tavoitteena on toimittaa tilavia ja mukavia elementtejä "horisontin kaltaisella näkymällä eteenpäin".

McLaren jakaa välähdyksen tulevaisuuden maantieautofilosofiastaan
McLaren
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä