Suomi
Gamereactor
lifestyle

McLaren paljastaa "seuraavan sukupolven superautonsa"

Artura Spider on autoyhtiön ensimmäinen suorituskykyinen hybridi-avoauto.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Osana meneillään olevaa Geneva International Motor Show McLaren on nostanut verhon ja esitellyt ensimmäisen katsauksen seuraavaan superautohankkeeseensa. Tämän auton, joka tunnetaan nimellä Artura Spider, sanotaan olevan valmistajan "kaikkien aikojen ensimmäinen korkean suorituskyvyn hybridi-avoauto", auto, jonka sanotaan tuovan merkittäviä päivityksiä alkuperäiseen Artura-malliin verrattuna.

Tässä Spider -versiossa on 3,0-litrainen V6- ja E-moottorivoimalinja, jotka yhdessä tuottavat noin 690 hevosvoimaa. Sen sanotaan myös olevan luokkansa paras painon suhteen, sillä sen sanotaan olevan 83 kg kevyempi kuin kilpailijat, ja sen 1,457 kg: n painon ansiosta se voi potkaista teho-painosuhteen 480 hv / tonni. Mitä tulee suorituskykyyn, Arturan Spider sanotaan pystyvän kellottamaan 0-100 km/h 3,0 sekunnissa, 0-200 km/h 8,4 sekunnissa ja 0-300 km/h 21,6 sekunnissa, kaikki huippunopeuden 330 km/h lisäksi.

Autossa on jopa HD-kosketusnäytöllinen infotainment-ohjelmisto, joka tukee Apple CarPlayta ja langatonta latausta mobiililaitteille. Kun kaikki tämä pidetään mielessä, mietit todennäköisesti, kuinka paljon maksaa sinulle saada käsiisi yksi näistä autoista? Artura Spider odottaa vähittäismyyntihintaa 221 500 puntaa vakiomäärityksessään, ja päivitys yhteen kolmesta suorituskykyelementistä maksaa vielä 5 050 puntaa kukin. #10

McLaren paljastaa "seuraavan sukupolven superautonsa"
McLaren
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä