LIVE
HQ
logo hd live | Nobody Wants to Die
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Crysis

   MechWarrioria Crysis-moottorilla

   Modien tekijät pystyvät ihmeisiin

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Kolme vuotta kehitteillä ollut MechWarrior: Living Legends on vihdoin julkaistu. Kyseessä on Crysis-pelin päälle rakennettu modifikaatio, joka käyttää vain pelin moottoria ja korvaa sisällön kokonaan. Nimensä mukaisesti Living Legends -modi marssittaa areenalle erittäin tyylikkäästi tehdyn jättirobottitaistelun, jossa laserit, ohjukset, hiukkastykit ja konekiväärit ovat arkea.
   Living Legends on vasta betavaiheessa, eli bugeja ja hiottavaa on vielä runsaasti, mutta ei sitä pelatessa voi olla haukkomatta henkeään. Wandering Samurain modifikaatio on harvinaisen hyvä osoitus siitä, mihin modifikaatioyhteisö halutessaan pystyy.
   MechWarrior: Living Legends vaatii tietysti alkuperäisen Crysisin alleen, mutta senhän nyt saa mistä vaan alelaarista jo.

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   CrysisScore

   Crysis

   ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

   Crysisin tuloa konsoleille on ehditty epäillä kerran jos toisenkin, mutta niin vain tekniset haasteet on viimein onnistuttu selättämään.

   CrysisScore

   Crysis

   ARVIO. Kirjoittaja Jaakko Maaniemi

   Far Cryn tekijöiden uusin ei petä odotuksia. Crysis on ennakkohypen mukaisesti vuoden parhaita pelejä.

   Crysis kääntyy konsoleille

   Crysis kääntyy konsoleille

   UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

   Vuoden 2007 viidakkoräiskintä Crysis saapuu Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle. Käännökseen on luvassa uusia efektejä ja uudet Nanosuit-kontrollit.   Ladataan seuraavaa sisältöä