Suomi
Gamereactor
uutiset
Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor -sarja palaa hyllylle

EA kertoi suunnitelmistaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On taas se aika vuodesta kun yhtiöt soittelevat sijoittajilleen ja kertovat kuulumisiaan. Myös EA:n puhelin on käynyt kuumana, eivätkä kaikki uutiset ole hyviä.

Medal of Honor -sarja tulee palaamaan sille hyllylle josta EA sen alunperin otti pölyttymästä, johtuen Medal of Honor: Warfighterin heikosta menestyksestä. EA-pomo Peter Mooren mielestä peli sai osin epäreilun matalia arvosanoja.

EA:lla ei ole kuitenkaan syytä suruun, koska FIFA 13 myi 12 miljoonaa yksikköä viime vuoden viimeisen neljänneksen loppuun mennessä. Tässä on 23 prosenttia petrausta FIFA 12:sta. Battlefield 3 Premium -palvelu on puolestaan saanut 2,9 miljoonaa tilaajaa, ja tahkonnut 108 miljoonaa dollaria.

Yhtiön tuotot neljännekseltä olivat odotettua matalammat, ja tästä syytetään lähes yksinomaan Medal of Honor: Warfighteria.

Muissa uutisissa, Fuse on viivästynyt tämän vuoden toiselle neljännekselle.

Medal of Honor: Warfighter

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Medal of Honor: WarfighterScore

Medal of Honor: Warfighter

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

Räiskintäpelien välinen kilpailu on syksyn osalta jälleen huipentumassa. EA avaa pelin uudella Medal of Honorillaan.

EA sulki Medal of Honor -studion

EA sulki Medal of Honor -studion

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

EA on myöntänyt, että Medal of Honor -sarjaa työstänyt Danger Close -studio on käytännössä suljettu, ja sen työntekijät on suurimmaksi osaksi siirretty toisiin EA:n studioihin.Ladataan seuraavaa sisältöä