Suomi
Gamereactor
uutiset

Meta lopettaa Quest 1:n tuen kokonaan elokuussa

Myöskään laitteisto ei saa enää rakkautta Metalta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuoden 2023 alussa Meta paljasti, että se lopettaa Quest 1:n uusien ominaisuuksien ja sovellusten tukemisen. Tämä merkitsee lähinnä sitä, että kuulokemikrofonista tuli pian tarpeeton. Myönnettäköön, että tuolloin Meta ei itse asiassa päättänyt lopettaa Quest 1:n tukemista laitteiston kannalta, sillä se sai silti korjaavia päivityksiä ja tietoturvakorjauksia. Tämä kuitenkin päättyy syyskuussa.

Eurogamer on huomannut, että Meta on lähettänyt Quest 1 -omistajille viestin, jossa korostetaan, että kuulokkeiden päivitykset ja tietoturvapäivitykset päättyvät 31. elokuuta 2024.

"We'd like to let you know that starting 31st August 2024, we will no longer provide bug fixes or security updates for Meta Quest 1 headsets. You will still be able to download new apps and continue using your existing apps as long as they are supported by the developer. However, if any security vulnerabilities are discovered in the future, private data that is directly stored on the device or accessible from it would be at risk of compromise."

On kuitenkin syytä noteerata, että Meta Quest 1 -järjestelmät ovat edelleen käyttökelpoisia ja saavutettavissa, mutta jatkossa ei ole luvassa parannuksia.

Meta lopettaa Quest 1:n tuen kokonaan elokuussa


Ladataan seuraavaa sisältöä