Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 tulossa?

*Päivitys* Konami kielsi huhun

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Comic-Conin suurin yllätysuutinen saapui Metal Gear Solid 5:n suunnalta. Useiden nettilähteiden mukaan peliä esiteltiin viikonloppuna suljettujen ovien takana tarkasti valikoidulle joukolle. Mukana oli muun muassa Epicin Cliff Bleszinski, joka kiusoitteli asiasta lauantaina Twitterin välityksellä. Sen jälkeen verkkoon vuosi mobiilikuva, jossa näkyy Metal Gear Solid 5 -nimiruutu varustettuna uudella lisänimellä O.G.R.E. eli Open Ground Reconnaissance Endeavors.

Konami ei ole vahvistanut tai kieltänyt uutisen paikkaansa pitävyyttä, mutta heitti vain lisää vettä myllyyn kommentoimalla tweetissä "Feikki tai aito, rakastamme pientä spekulaatiota!".

*Päivitys*
Myöhemmin tänään Konamin UK on kieltänyt huhun kutsumalla kuvaa feikiksi Twitterissä:
Seriously, just in case the #pinch & #salt hashtags weren't enough - the chap who claims to have set up the fake rumours has been in touch.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä