Suomi
Gamereactor
uutiset
Metro 2033

Metro 2033 -elokuva tulossa vuonna 2022

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tällä hetkellä puuhataan varsin paljon joko TV-sarjoja tai elokuvia, jotka liittyvät tavalla tai toisella videopeleihin. Nyt Variety on mennyt kertomaan, että Metro 2033 muuntuu elokuvaksi.

Metro 2033 oli alu perin Dmitri Glukhovskin romaani, joka kohosi maineeseen 4A Gamesin tekemän videopelin ansiosta. Itse elokuvan esituotanto on jo alkanut, ja työn touhussa on Gazprom Media. Suunniteltu ensi-ilta on 1. tammikuuta 2022, ja Glukhovski on itse mukana projektissa.

"In Russia, I didn't see any producers who could make a good [adaptation of] this book. It just seemed impossible. But now I finally met a team that I can entrust Metro with. Our ambitions turned out to be similar: to create a world-class blockbuster and stun even those who have read the trilogy and know it by heart. So as not to disappoint them, I am ready to become a creative producer of the movie and help create it with both my advice and action."

Metro 2033

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Metro 2033Score

Metro 2033

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Metro 2033 on yliluonnollisvivahteinen matka tyylikkääseen maanalaiseen painajaiseen, jossa postholokaustisessa kurjuudessa elävä ihmiskunta on jäämässä mutanttien jalkoihin.

1
Metro 2033 -elokuva tulossa vuonna 2022

Metro 2033 -elokuva tulossa vuonna 2022

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tällä hetkellä puuhataan varsin paljon joko TV-sarjoja tai elokuvia, jotka liittyvät tavalla tai toisella videopeleihin. Nyt Variety on mennyt kertomaan, että Metro 2033...Ladataan seuraavaa sisältöä