Suomi
Gamereactor
uutiset
Metro Exodus

Metro Exodus PC Enhanced Edition ilmestyy keväällä

Myös PS5 ja Xbox Series saavat omat versiot.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

4A Games ilmoitti taannoisessa blogiviestissään lisätietoja uuden konsolisukupolven Metro Exodusista. Luvassa on myös uusi PC Enchanced Edition -versio, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Luvassa on ehostettu versio huipputehokkaille tietokoneille, joiden näytönohjaimet pystyvät säteenseurantaan sekä DLSS 2.0 -tukeen. Kaikkinensa kyseessä näyttäisi olevan huippuunsa viritetty teos, jonka minimivaatimus on Ray Tracing -tuellinen näytönohjain.

PC Enchanced Edition saapuu kaikille Metro Exodusin Steamista, GOG.comista ja Epic Games Storesta ostaneille ilmeiseksi. Version on määrä ilmestyä keväällä, mutta tarkkaa päiväystä ei vielä kerrottu.

Samaisessa viestissä käytiin läpi PS5- ja Xbox Series -versioita. Molemmat pyörivät 4K/60fps-asetuksilla, minkä lisäksi mukana on säteenseuranta, nopeammat latausajat, 4K-tekstuurit, konsolikohtaisia tilaääniasetuksia sekä tuki DualSense-ohjaimen haptiselle palautteelle.

Xbox Series S -versio pyörii 1080p-resoluutiolla, mutta luvassa on silti 60fps-ruudunpäivitys sekä säteenseuranta.

Myös uuden konsolisukupolven versiot on saatavissa ilmaiseksi, mikäli omistaa saman valmistajan laitteella ilmestyneen alkuperäisen Metro Exodusin.

Metro Exodus
Metro Exodus

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Metro ExodusScore

Metro Exodus

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Muutaman vuoden takainen laatuseikkailu puksuttaa nykykonsoleiden näyttävien pelien kärkeen kuin höyryjunaLadataan seuraavaa sisältöä