Suomi
Gamereactor
uutiset
Metro Redux

Metro Redux ilmestyy kesällä - 60 fps konsoleilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huhuissa pitkään pyörinyt ja puolittain jo vahvistettukin Metro Redux on viimein ponnahtanut pinnalle kokonaisuudessaan. Kokoelmapaketti yhdistää Metro 2033:n ja Metro: Last Lightin lisäosineen yksiin kansiin ja ilmestyy PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle tänä kesänä. Linuxille ja Steam OS:lle julkaisua kaavaillaan loppuvuodeksi.

Deep Silverin mukaan pelit eivät ole suoria käännöksiä, vaan niitä on paranneltu monin tavoin. Konsoliversioiden luvataan pyörivän silkkisen sulavasti 60 kuvan nopeudella, ja etenkin vanhempi Metro 2033 on saanut merkittäviä päivityksiä uudemman moottorin voimin. Se tietää parempaa grafiikkaa ja terävämpää tekoälyä.

Myös uusia moodeja on mukana. Survival mahdollistaa molempien pelien pelaamisen Metro 2033:n hengessä vähemmillä resursseilla ja hitaammilla lippaanvaihdoilla. Vastaavasti Spartan-moodi tarjoilee Last Lightin tapaista lennokkaampaa toimintaa.

Kokoelmalevyn ohjehinta on 40 euroa. Tämän ohella Reduxit tulevat myyntiin erillisinä, 20 euron peleinä latauskanavien kautta. Tarkkaa julkaisupäivää ei vielä paljastettu.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
4A Games työstää kahta projektia

4A Games työstää kahta projektia

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

4A Games julkisti taannoin tulevan VR-projektinsa nimeltään Arktika.1, jota työstetään Oculus Touchille. Yhtiön itsensä mukaan julkistus aiheutti pettymyksen tunteita...Ladataan seuraavaa sisältöä