Suomi
Gamereactor
uutiset
Splinter Cell: Blacklist

Michael Ironside muistelee Splinter Cellin alkua: "En halunnut tehdä sitä"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alkuperäiselle Sam Fisherille äänensä antanut näyttelijä Michael Ironside kertoi Redditissä, kuinka hän muun muassa sai Ubisoftin muokkaamaan Sam Fisherin hahmoa inhimillisemmäksi.

"Minun täytyy tunnustaa, että en ole pelaaja", Ironside kertoi. "Kun he lähettivät minulle ensimmäisen pelin sopimuksen, se oli erittäin hyvä ja suostuin välittömästi. Luulin että se olisi kuin PONG, ja että minun täytyisi ainoastaan esitellä se."

"Kun sain käsikirjoituksen, se oli jäykkä, verinen ja täynnä väkivaltaa. En halunnut tehdä sitä, ja kerroin palauttavani saamani ennakkomaksun. He kysyivät minulta, mitä vaadittaisiin että pysyisin projektissa mukana, ja sanoin että päähenkilöä täytyy muuttaa. Hänestä täytyy tehdä inhimillisempi. Heidän kunniakseen on sanottava, että minut istutettiin alas pelin kehittäjien kanssa, ja saimme yhdessä luotua nykyisen Sam Fisherin, jolla on myös empatiaa, eikä hän ole pelkkä kaksiulotteinen tappokone. Luulen että teimme hänestä niin inhimillisen kuin tämä formaatti vain sallii."

Ironside kertoi myös kuinka yllättynyt oli siitä, miten erilaiset pelaajat viihtyivät sarjan parissa. Hän muisteli kuinka mannertenvälisellä lennolla hän kohtasi kolmiosaiseen siistiin pukuun pukeutuneen "täydellisen Splinter Cell friikin".

"Hieno asia pelissä on se, että olen huomannut vuosien varrella kuinka monet ihmiset erilaisista sosiaalisista, etnisistä ja kansallisista taustoista pystyvät käymään kansainvälistä keskustelua. Ja kaikki sen vuoksi, että he pelaavat yhdessä netin välityksellä", Ironside kertoi. "Ja minä luulin aluksi, että stereotyyppisellä pelaajalla on liian isot housut, valuva nenä ja hän istuu yksin nurkassa pelaamassa ohjain kädessä. Todellisuus ei voisi olla kauempana, sillä pelaaminen koskettaa yhteiskuntien kaikkia kerroksia ja sosioekonomisia ryhmiä."

Splinter Cell: Blacklist

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Splinter Cell: BlacklistScore

Splinter Cell: Blacklist

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sam Fisher ja Fourth Echelon käyvät terroristijahtiin Ubisoftin uusimmassa hiippailupelissä. Tarjolla on runsaasti haastetta, vaihtoehtoja ja Spies vs. Mercs.Ladataan seuraavaa sisältöä