Suomi
Gamereactor
lifestyle

Microlino Lite esiteltiin Geneven autonäyttelyssä

Pienoisautossa on tilaa kahdelle matkustajalle ja sen huippunopeus on megahuippunopeus 45 km/h.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Geneva International Motor Show on parhaillaan käynnissä vuoden 2024 tapahtumassaan, mikä tarkoittaa, että eri autonvalmistajat ympäri maailmaa esittelevät ja paljastavat joitain uusia projekteja ja konsepteja. Yksi, joka sopii tähän laskuun, tulee sveitsiläiseltä Microlinolta, ja tämä on Lite versio sen jo hyvin, hyvin pienestä autosta.

Microlinon Lite sanotaan ylpeilevän tarpeeksi tilaa kahdelle matkustajalle "anteliaalla istuinpenkillään", samalla kun se tarjoaa tavaratilan, johon mahtuu "yksi suuri sisäänkirjautuminen ja kaksi matkustamon kokoista matkalaukkua". Autoa kuvataan "täydelliseksi päivittäiseksi kuljettajaksi" ja ihanteelliseksi kaupunkiympäristössä asuville, koska se voi kellottaa vain huippunopeuden 45 km / h (noin 28 mph) ja vaatii vain L6e-luokan ajokortin, jonka avulla 16-vuotiaat voivat istua yksin ratin taakse Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja jopa 14-vuotiaita joissakin osissa Eurooppaa.

Microlino Lite tulee olemaan maksimissaan 177 km, ja se debytoi kahdessa värissä ja sisustustyylissä. Auton hinnoittelua ja julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu.

Microlino Lite esiteltiin Geneven autonäyttelyssä
Microlino
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä