Suomi
Gamereactor
uutiset
MLB The Show 21

Microsoft lähetti Sonylle odottamattoman lahjan ennen uuden konsolisukupolven alkua

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Niin sanottua konsolisotaa käydään edelleen sosiaalisessa mediassa ja erilaisilla keskustelufoorumeilla. Tästä huolimatta Microsoft ja Sony itse ovat pitkälti siirtyneet pois tällaisesta vastakkainasettelusta.

Microsoftilla on joitakin omia pelejään Playstationin alustoilla, ja Sony työskentelee yhdessä Microsoftin kanssa uuden Playstation Cloud -pilvipalvelun parissa. Jonkinlainen merkkipaalu oli sekin, kun Sonyn San Diego Studion baseball-peli MLB The Show 21 saapui heti julkaisussaan Xbox Game Passiin. Jotta tämän baseball-pelin julkaisu olisi ollut mahdollista Xboxille, tarvitsivat kehittäjät tietenkin konsolin. Ja Microsoft sellaisen toimitti.

Asian paljasti "Head of Game Creator Experience and Ecosystem at Xbox" -pomo Sarah Bond Axiosin haastattelussa. Hänen mukaansa Microsoft yritti monia vuosia saada MLB The Show -sarjaa Xboxille, ja lopultakin se onnistui. Siksi Microsoft lähetti Sonylle Xbox Series X:n (ja S:n) kehitystyökalut jo ennen uusien konsoleiden julkistusta. Moista on pidettävä osoituksena yhtiöiden keskinäisestä luottamuksesta.

Sijoitus näyttää kannattaneen, sillä taannoin Microsoft paljasti baseballin tuoneen Xbox Game Passille "miljoonia uusia faneja".

MLB The Show 21

Kiitokset, VGC

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä