Suomi
Gamereactor
uutiset
Redfall

Microsoft sulkee Arkane Austinin, Tango Gameworksin ja kaksi muutakin studiota

Redfall ja Mighty Doom lopettavat päivittymisen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Arkane Austinin Redfall oli julkaisussaan varsin kaamea. Peliä on päivitetty sen jälkeen, mutta nyt moinen on päättymässä. Microsoft ja Xbox ovat ilmoittaneet sulkevansa neljä studiotaan. Näiden joukossa ovat Redfallin tehnyt Arkane Austin ja Hi-Fi Rushin luonut Tango Gameworks.

Arkane Austin on tiedottanut asiasta sosiaalisessa mediassa. Redfall ei enää päivity, ja ne jotka menivät ostamaan Hero Passin, Bite Back Editionin tai Bite Back -päivityksen, voivat hakea rahojaan takaisin. Redfallin palvelimet jatkavat toiminnassa ainakin toistaiseksi. Arkane Lyon sen sijaan jatkaa töidensä parissa, joista yksi on Marvel's Blade.

Tango Gameworks varmisti niin ikään sulkemisensa Twitterissä eli X-palvelussa. Heidän pelinsä pysyvät jatkossakin pelattavissa.

Alpha Dog Games (Mighty Doom) ja tukitoiminnoistaan tunnettu Roundhouse Games sulkevat niin ikään ovensa. Jälkimmäinen sulautetaan kokonaan osaksi ZeniMax Online Studiosia.

Alpha Dog Games tiedotti, että Mighty Doom sulkeutuu palvelimiensa osalta 7. elokuuta. Oikealla rahalla ei enää voi hankkia pelin sisäistä valuuttaa.

Redfall

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä